skip to Main Content
+45 5121 3057 bent@chilbalfilm.dk

Ideen med Naturfilm.info er, at producerer natur programmer til en gratis web tv kanal. De film der vises på siden er både korte film om enkelte dyr og planter og længere dokumentarfilm.
Der er et stort behov, for at oplyse om den danske natur og de mange værdier og oplevelser der gemmer sig derude. Det er nemlig først, når vi kender vores egen natur, vi får forståelse for den og lyst til at tage vare på den.

Vores natur mangler i den grad at blive formidlet til bredde målgrupper – og når nu de etablerede Tv kanaler forsømmer deres public service forpligtigelser, er vi jo nødt til, at gøre noget ved det og lave vores egen web TV kanal.

Tv sender mange flotte programmer, men det er næsten alle fra eksotiske egne. Her på siden vil vi derfor fortrinsvis formidle dansk natur – men når vi nu har produceret programmer fra Norden og tropiske koralrev, synes vi også, I skal have mulighed for at se de programmer.

Alle film bliver produceret af Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen / Chilbal Film. Igennem de sidste 15 år har vi produceret en lang række natur, miljø – og populærvidenskabelige programmer fortrinsvis om dansk natur. Nu vælger vi at gå online og producerer film til nettet.

 

 

Du kan støtte projektet.

Vi håber, du / I kan lide filmene og siden.

Hvis du kan lide siden – og ideen om, at der løbende vil blive produceret nye gratis naturprogrammer om den danske natur, så kan du støtte vores arbejde

Via  https://naturfilm.10er.dk/    kan du lave et abonnement, hvor du donerer et helt valgfrit beløb til os, hver gang vi udsender en ny film. Vores mål er at udgive 3 – 4 film / måned på Naturfilm.info siden og på vores Facebook side. Når du vælger at støtte os på den måde – ved vi, hvor mange penge vi har at producerer for fremadrettet.

Hvis du vil støtte os med et større beløb eller tænker i sponsorat, så tag direkte kontakt med os.

Det gør en kæmpe forskel for os, så vi kan fortsætte med at producere flotte naturprogrammer hvor vi formidler danske natur i flot kvalitet.

– og har du ikke mulighed eller råd til at støtte, så bare nyd filmene og del dem gerne.

Tak for din / jeres støtte til vores projekt.

 

Back To Top