Skip to content
+45 5121 3057 bent@chilbalfilm.dk

Ideen med Naturfilm.info er, at producerer natur programmer til en gratis web tv kanal. De film der vises på siden er både korte film om enkelte dyr og planter og længere dokumentarfilm.
Der er et stort behov, for at oplyse om den danske natur og de mange værdier og oplevelser der gemmer sig derude. Det er nemlig først, når vi kender vores egen natur, vi får forståelse for den og lyst til at tage vare på den.

Vores natur mangler i den grad at blive formidlet til bredde målgrupper – og når nu de etablerede Tv kanaler forsømmer deres public service forpligtigelser, er vi jo nødt til, at gøre noget ved det og lave vores egen web TV kanal.

Tv sender mange flotte programmer, men det er næsten alle fra eksotiske egne. Her på siden vil vi derfor fortrinsvis formidle dansk natur – men når vi nu har produceret programmer fra Norden og tropiske koralrev, synes vi også, I skal have mulighed for at se de programmer.

Alle film bliver produceret af Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen / Chilbal Film. Igennem de sidste 15 år har vi produceret en lang række natur, miljø – og populærvidenskabelige programmer fortrinsvis om dansk natur. Nu vælger vi at gå online og producerer film til nettet.

Materialet på denne side må ikke anvendes kommercielt af medier eller til brug for andre projekter uden aftale.

 

Back To Top